22/03/2018

Nieuwe schrijfcursus MijnVerhaal in Havelte

IMG_5401xx.jpg

MijnVerhaal organiseert twee keer per jaar een schrijfcursus, voor mensen die in alle rust, goed begeleid, willen werken aan een (levens)verhaal. De eerstvolgende schrijfcursus heeft plaats in de tweede week van maart 2019 (11-3/15-3). De cursus start op maandagmiddag om 15 uur. Je vertrekt op vrijdag aan het eind van de ochtend. Deze schrijfweek kost €412 (Nivon-leden betalen €352 euro), dat is inclusief de overnachtingen en alle dagen heerlijk eten en drinken en exclusief btw. 

Mensen die deze cursus eerder deden zeiden er het volgende over:

- "Ik voelde me gerespecteerd en ook veilig in de groep. En dat had alles te maken met de wijze waarop jij zowel aan de groep als aan ieder afzonderlijk je volledige professionele aandacht gaf."

- "De verschillende leermethodes, jouw professionaliteit, persoonlijke aandacht en empathie maakten de cursus voor mij zeer waardevol. Ik blijf schrijven."

- “Ik zou deze cursus aanraden aan anderen omdat je in een week ergens anders en ondergedompeld in het onderwerp, veel verder komt dan thuis; jij een prachtige mix geeft van houvast en vrijheid, en je je professionaliteit zo genereus ter beschikking stelt; deze opzet maakt dat acht mensen met totaal verschillende plannen en schrijfervaring prima samengaan."

Kortom: Dit is DE de mogelijkheid om een week ongestoord te schrijven, op een bijzonder mooie plek. Voor meer informatie of aanmelden neemt u contact op met MijnVerhaal (06-14982699 / info@mijnverhaal.eu).Voor een sfeerimpressie van een voorgaande cursus klik je hier. Om een idee te krijgen van de diversiteit en rijkdom aan verhalen die er geschreven worden, lees je deze blog